Tweedehandsbeurs

Tweedehandsbeurs van kinder- en babykledij, speelgoed, games, gezelschapsspelletjes, babyartikelen, verkleedkledij, knutselgerief, sportkledij en sportbenodigdheden voor kinderen

Locatie

Beselare 8980 Geluwestraat OC "De Leege Platse"

Tweedehandsbeurs van kinder- en babykledij, speelgoed, games, multimedia, gezelschapsspelletjes, fietsen, strips, babyartikelen, verkleedkledij, knutselgerief, sportkledij en sportbenodigdheden voor kinderen, buitenspeelgoed, ... De verkopers kunnen zich melden bij de verantwoordelijken en hun stand klaarzetten vanaf 12u30. Niet verkochte spullen kunnen geschonken worden aan Welzijnsschakel 't Zunnetje. Enkel kledij en speelgoed dat intact en onbeschadigd is, wordt aanvaard.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
6.00

Voor leden van de Gezinsbond is de prijs € 6 voor een tafel type 1 van 120 x 80 cm en € 12 voor een tafel type 2 van 240 x 80 cm. Niet-leden betalen € 12 voor een tafel type 1 (120 x 80 cm) en € 18 voor een tafel type 2 (240 x 80 cm). De inkom voor bezoekers is gratis.

Inschrijven

Inschrijvingen bij voorkeur via mail op evelien.cappelle@telenet.be

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Beloningsysteem kinderoppasdienst in Langemark-Poelkapelle

Na 10 keer een oppas laten komen krijg je  van ons een attentie

Je krijgt de keuze tussen:

  • Een doosje minikoeken bij M&J
  • Een filmticket
    ontbijtkoekenM&J

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Za Apr 04
Locatie

Langemark-Poelkapelle

Wo Feb 26
Locatie

Langemark-Poelkapelle

Za Feb 29
Locatie

Langemark